Cursos élogos ofertats per FES-UGT

Sección sindical UGT INDRA

Recentment FES-UGT ha arribat a un acord amb l'empresa de formació a distància élogos, de manera que hem pogut posar a la vostra disposició una sèrie de cursos dirigits als professionals del sector Informàtic, que en el seu cos principal es poden dividir en dos grups d'itineraris segons el seu àmbit d'actuació:
- Itineraris Eucip:
Dedicats a la formació tècnica als professionals de les TIC's.
Homologables per la certificació europea Eucip.
- Itineraris PMI:
Dedicats a la formació en gestió de projectes.
Homologables pel Project Management Institute, amb reconeixement
internacional.
Un cop iniciat el curs, l'alumne comptarà amb una tutoria online per part d'élogos, així com accés al procediment necessari per a accedir als exàmens d'homologació Eucip i PMI.

Aquests cursos s'enmarquen dins del Contracte Programa Sectorial 2009, el qual desenvolupa IDFO, subvencionat pel Consorci de Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya, i cofinançat pel Fons Social Europeu.
Per tant, s'ofereixen de forma gratuïta per als treballadors, en aquest cas per mediació de FES-UGT. Podeu accedir a la plana que dona pas a la preinscripció als cursos i a més informació, per mitjà d'aquest link:
http://fesugtcatalunya.educalogos.net
i entrant a l'apartat d'Assegurances i oficines.

Després d'efectuar la preinscripció, el sol.licitant rep un correu de confirmació per a informar-lo de la seva disponibilitat efectiva i, en cas afirmatiu, el propi sistema li remetrà els documents per a inscriure's (*).
Per a formalitzar la inscripció, cal presentar la documentació següent:
- Còpia del DNI complert.
- Còpia de la capçalera de nòmina del mes anterior a la sol.licitud del curs.
- Fitxa IDFO del curs, amb signatura original i sense cap tipus d'esmena. (*)
- Annex 1 de sol.licitud de participació en acció formativa de la Unió
Europea, amb signatura original i sense cap tipus d'esmena. (*)

Aquesta documentació es pot avançar per a fer reserva de plaça al correu:
magracia@rainbow.es
I posteriorment enviar-la per correu postal a:
ELOGOS S.L.
Ref. FES-UGT Catalunya
Via Laietana 45, 5ª planta.
08003 Barcelona

O també es pot fer arribar als companys de la secció sindical d'UGT a Indra Sistemas, per tal que la gent d'élogos la tingui disponible el dia 15 de Juny.

A dia d’avui, la convocatória per a l’últim cicle de l’exercici 2009-2010 ja està pràcticament coberta, però en tot cas, hi haurà un nou programa corresponent a l'exercici 2010-2011 que es farà públic aviat, amb el mateix tipus d'oferta, de manera que, si més no, podeu disposar de la informació sobre aquests cursos de cara al programa vinent, amb un plaç previ més llarg i amb unes dates dels cursos un cop passats ja els mesos d'estiu, que com suposem, potser no són la millor època per a iniciar accions laborals o formatives.

Esperem que aquests cursos siguin del vostre interés.
0 Responses to "Cursos élogos ofertats per FES-UGT"