Absorció antiguitat

Sección sindical UGT INDRA

Aquests mesos de setembre i octubre han segut moguts, hi ha hagut les sentencies del Tribunal Suprem a favor dels treballadors de Cap Gemini i de ATOS aixi com un acord RLT i Empresa a T-Systems, encara que creiem que aquest acord no és el bo que caldria esperar.

El que fa a Indra Sistemas, el dia 11 de setembre hi va haver un acte de conciliació al SIMA de Madrid promogut per UGT i CCOO (posteriorment es van afegir USO i CO.BAS) amb la finalitat d'arribar a un acord sense haver d'anar a judici, però naturalment va acabar en desacord. Ara estem pendents de la interposició d'una demanda per a tots els col·lectius per la no absorció del canvi de categoria i per tots els col·lectius menys el de Azertia (ja tenen una demana interposada que ara està en el Tribunal Suprem) per la no absorció de la antiguitat. El dia 04.10.2012 USO ha tornat a interposar una demanda de mediació a la que s'han afegit UGT, CGT, CCOO, CO.BAS i ELA, s'ha acceptat a tràmit i la convocatòria és el dia  19.10.2012.

El 05.10.2012 La Secció Sindical d'UGT a Madrid ha presentat una sol·licitud a la empresa per intentar arribar a un acord. El comitè de BCN, durant aquest mes, demanarà una reunió amb l'empresa amb el mateix fi.

Les Sentencies a les que fem referencia les podeu trobar aquí.
0 Responses to "Absorció antiguitat"