Convocatòria a la Manifestació del 10 de Juny de 2010

Sección sindical UGT INDRA

Companys i companyes,

Davant la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut de Catalunya la UGT de Catalunya manifestem la nostra ferma voluntat, que fem extensiva a la resta de la societat catalana, de recuperar el que ens ha arrabassat el Tribunal Constitucional, expressant de forma inequívoca el nostre compromís amb l’avenç en l’autogovern de Catalunya. Avenç que de ben segur serà un benefici per a la classe treballadora.

És per això que fem una crida a tots els treballadors i treballadores a assistir dissabte a la manifestació que tindrà lloc el dia 10 de juliol, a les 18:00 hores
La nostra participació ha de sumar-se per tal d’esdevenir una demostració de la voluntat dels treballadors i treballadores del nostre país de fer sentir les seves reivindicacions.

Amb aquesta manifestació ens unim davant d’una demanda legítima i compartida: el nostre dret a decidir. Estem convençuts que una resposta immediata és una de les maneres de ressaltar la fermesa i determinació dels treballadors i treballadores catalans en la defensa dels seus drets.

Concentració de la FeS UGT de Catalunya a les 17:45 h davant l’Edifici de La Pedrera
Passeig de Gracia, 92 /cantonada Provença
0 Responses to "Convocatòria a la Manifestació del 10 de Juny de 2010"