Reforma Laboral Juny 2010

Sección sindical UGT INDRA

Com tots sabeu, la reforma laboral plantejada pel Govern de l'Estat representa de fet una retallada en tota regla de les nostres condicions de treball, i una precarització (un cop més) de les condicions en el nostre entorn laboral, i per extensió natural, de la nostra vida en general.

Hem de plantar cara a aquesta agressió contra nosaltres, com a treballadors i com a persones, i hem de demostrar que no estem disposats a seguir pagant els mateixos de sempre amb mesures que, lluny d'arreglar els problemes que existeixen a la nostra economia, només fan que aprofitar per a rebaixar les nostres condicions i intentar destruir cop rera cop tots aquells avanços que s'han aconseguit al llarg d'anys i anys de lluita per aconseguir unes condicions laborals dignes.

Us adjuntem el document on podeu trobar tota la informació sobre aquesta "reforma laboral", i una extensa i detallada taula comparativa amb la situació abans i després de la seva aplicació.

La patronal està preparant ja l'assalt següent en aquesta ofensiva contra els treballadors, i volen incloure a nivell de conveni que es puguin baixar els sous. No penseu pas que amb aquesta reforma ja han quedat contents i ens deixaran en pau. No en tenen mai prou. Doncs nosaltres sí, ja en tenim prou, i ja és hora que els ho fem saber.

Adjuntem link al document.
0 Responses to "Reforma Laboral Juny 2010"